Telefoane contact:
mobil : +4 0746 144 431

mobil : +4 0723 361 292

De ce sa cumparati de la noi?

- suntem reprezentantii exclusivi ai fabricii EUROFALA in Romania;

- produsele noastre sunt de cea mai buna calitate;

- in cei 14 ani de experienta am fost verificati de catre cei mai exigenti clienti;

- operativitate maxima;

- livrare prompta;

- alegi raportul cel mai bun calitate/pret.

Newsletter
Pentru a fi la curent cu promotiile eurofala.ro abonati-va la newsletter.


Ma abonez

Costume De Baie Eurofala

Crează-ţi insigna

Cuvinte cheie:

costum baie 2018, costume de baie online 2018, costume de baie 2018, costume de baie push up 2018, sutien pushup 2018, costum bazin 2018, costum de baie plaja 2018, costum de baie intreg, costume baie 2018, costum de baie 2 piese 2018, costume de baie anul 2018

Confidentialitate


SC Euroswim Trade SRL respecta dreptul dumneavoastra la intimitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Euroswim Trade SRL are obligatia de a administra in Confidentialitate de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau despre o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii in urma comenzilor primite.

Informatiile inregistrate nu vor fi comunicate niciunei terte parti cu exceptia partenerilor implicati in mod direct in executarea comenzilor dumneavoastra, cum ar fi serviciul de curierat sau serviciul postal prin care se asigura livrarea bunurilor.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora.

Societatea SC Euroswim Trade SRL este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P. sub nr 27709 ca operator privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal.